Technical Supervisor

Er du vores nye kollega?

Er du ansvarsbevidst, målrettet og kan du finde ud af at have det sjovt mens du arbejder? Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet?

BellaGroup’s Property afdeling søger en elektriker med driftsteknisk erfaring og interesse, til en teknisk supervisor stilling. Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en bred driftsteknisk afdeling som dækker hele BellaGroup’s portefølje af bygninger.

 

Du vil blive en del af vores teknisk supportteam som arbejder på tværs af hele BellaGroup’s bygnings portefølje, (Bella Center, AC Hotel Bella Sky, Crowne Plaza Copenhagen Towers &  Copenhagen Marriott Hotel).

Opgaver

Jobbet vil udover almindelige driftstekniske el opgaver, bestå af støtte og support til de faste driftsteams på enhederne, samt arbejde med den daglige energi optimeringer via CTS og relaterede projekter.

Om dig

Faglig profil

Det er en forudsætning, at du, som elektriker, har en relevant el-teknisk baggrund og en teoretisk ballast – gerne med erfaring inden for Driftstekniske anlæg og CTS styring. Derudover skal du være god til at komme med nye input, f.eks. i forhold energimæssige tiltag.

 

Personlig profil

Du er ansvarsbevidst, og din energi smitter af på de mennesker, du omgiver dig med. Du er målrettet og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde, så aftaler gennemføres rettidigt og tilfredsstillende.

 

Det er afgørende for succes i jobbet, at du arbejder selvstændigt og struktureret ligesom dine gode samarbejdsevner gør dig i stand til at kommunikere problemfrit med medarbejdere på alle niveauer og alle kundetyper.

Yderligere information

Vi indkalder til interview løbende og lukker stillingsopslaget så snart vi har fundet vores nye kollega. Derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Om Bellagroup
Bellagroup er blandt Danmarks største virksomheder inden for hospitality. Bellagroup har som udgangspunkt to forretningsben: Venues og hoteller.

Venuedelen består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproduceret store events er bl.a. CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), Bogforum og LEGO World.

I hoteldelen driver Bellagroup tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott med til sammen næsten 1.600 værelser.

Bellagroup har over 160 møde- og konferencelokaler og samlet ca. 200.000 kvadratmeter, med plads til over 30.000 gæster.

Annonce oprettet

04/01/2022

Ansøgningsfrist

01-02-2022

Enhed