AC Hotel Bella Sky søger fuldtids Night Manager

Er du vores nye kollega?

Har du et stærkt servicegen, erfaring fra hotelbranchen og er du indstillet på at arbejde om natten? Så har du mulighed for at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor tiden ikke står stille.

Om jobbet?

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet.

Stillingen som Night Manager byder på masser af udfordringer. Du vil blive ansvarlig for receptionen om natten, således at vores gæster altid modtager den bedste serviceoplevelse hos os, uanset tidspunktet.

Desuden skal du lede og fordele arbejdet for dig og din natportier, herunder bl.a. ind- og udcheckning af vores gæster, telefonbetjening og e-mail håndtering, lettere kontorarbejde, regnskabsopgaver og værelsesreservationer.

Du får en helt central plads på hotellet i aften- og nattetimerne, når du skal bidrage til, at vores gæster får en god oplevelse.

Stillingen ønskes besat så hurtigt som muligt og der vil blive afholdt samtaler løbende.

Opgaver

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i:

 • Korrekt overlevering ifm. vagtskifte
 • Yde mersalg
 • Sørge for at hotellet drives sikkert på alle tidspunkter
 • Kendskab til alle virksomhedens kampagner og hotelpriser
 • Være ansvarlig for evakuering i tilfælde af nødsituationer, som første kontaktpunkt for gæster og redningstjenester
 • Være ansvarlig for gæsternes sikkerhed og komfort
 • Vedligeholde logbog og handover

Om dig

Du har brancheerfaring og er engageret, sælgende og opsøgende overfor såvel gæster som kolleger. Det er vigtigt at du kan arbejde selvstændigt og at du trives med natarbejde.

Du skal komme på arbejde med en intention om at ville gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab overfor gæster og kolleger.

Ud over dette er det kendetegnende for dig at du:

 • Kan bevare overblikket i stressede situationer
 • Lader nærvær og præcision kendetegne din arbejdsindsats, så du kan være med til at skabe harmoniske oplevelser
 • Er handlekraftig og kan træffe selvstændige beslutninger
 • Er udadvendt, imødekommende og klar til at hjælpe dine kolleger, også på tværs af afdelinger
 • Har Opera kendskab samt god IT-viden og gerne kendskab til bookingsystemet MARSHA
 • Taler flydende dansk og engelsk

Om virksomheden

Du vil blive en del af en arbejdsplads i en stor dynamisk organisation med et harmonisk arbejdsmiljø, hvor der er fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.

Vi er en arbejdsplads der kæmper for hele tiden at blive bedre og markere os på vores resultater. Vi fejrer vores succeser men arbejder hele tiden med nye målsætninger.

Vi har en god tone og et godt socialt sammenhold, og vi er fælles om at nå de overordnede målsætninger.

AC Hotels Bella Sky er en del af Marriott kæden med over 7.000 hoteller worldwide.

I BC Hospitality Group A/S værdsætter vi mangfoldighed og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, handicap, etnisk baggrund, religion og seksuel orientering.

BC Hospitality Group, råder over 1.580 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer.

BC Hospitality Group A/S beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere, hvoraf ca. 750 er fastansatte og har en årlig omsætning på lige knap 1 mia. kroner.

BC Hospitality Group A/S er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Virksomheden består af: Bella Center Copenhagen, Skandinaviens største messe- og kongrescenter – Comwell Conference Center Copenhagen, Danmarks største konferencecenter – Crowne Plaza Copenhagen Towers, Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed – AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Nordens største designhotel – Marriott Copenhagen, et af Københavns bedst kendte, 5-stjernede hoteller – CIFF, Nordeuropas førende modemesse – CIFF Showrooms, Skandinaviens største modehus med permanente lejemål – International House, Bella Center Copenhagens kontorhotel, som udlejer kontorer fra 11 m2 til 300 m2.

Annonce oprettet

23/09/2019

Ansøgningsfrist

20-10-2019

Enhed

AC Hotel Bella Sky Copenhagen