AC Hotel Bella Sky søger natportier til fuldtidsstilling

Er du vores nye kollega?

Har du et stærkt servicegen, erfaring fra hotelbranchen og er du indstillet på skæve arbejdstider? Så har du mulighed for at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor tiden ikke står stille.

Om jobbet?

Stillingen som natportier byder på masser af udfordringer. Du får en helt central plads på hotellet i aften- og nattetimerne, når du skal bidrage til, at vores gæster får en god oplevelse.

 

Du får en selvstændig stilling, hvor du sammen med dit team forventes at skabe unikke resultater, som gæsten lægger mærke til.

 

Dit primære ansvarsområde vil være at servicere gæsterne og sørge for at de får den gode serviceoplevelse – også om natten.

 

Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet.

 

Opgaver

Med den gode service som udgangspunkt, bliver du bl.a. ansvarlig for:

  • Ind- og udcheckning af vores gæster
  • Telefonbetjening
  • Gæsternes sikkerhed
  • Forberedelse til dagshold, herunder lettere kontorarbejde og regnskabsopgaver
  • Kasseafstemning

Om dig

Du har brancheerfaring og er engageret, sælgende og opsøgende overfor såvel gæster som kolleger. Det er vigtigt at du også kan arbejde selvstændigt og at du trives med natarbejde.’

 

Du skal komme på arbejde med en intention om at ville gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab overfor gæster og kolleger.

 

Ud over dette er det kendetegnende for dig at du:

  • Kan bevare overblikket i stressede situationer
  • Lader nærvær og præcision kendetegne din arbejdsindsats, så du kan være med til at skabe harmoniske oplevelser
  • Er udadvendt, imødekommende og klar til at hjælpe dine kolleger, også på tværs af afdelinger
  • Har god IT-viden
  • Taler flydende dansk og engelsk

Yderligere information

Du vil blive en del af en arbejdsplads i en stor dynamisk organisation med et harmonisk arbejdsmiljø, hvor der er fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.

Vi er en arbejdsplads der kæmper for hele tiden at blive bedre og markere os på vores resultater. Vi fejrer vores succeser men arbejder hele tiden med nye målsætninger.

Vi har en god tone og et godt socialt sammenhold, og vi er fælles om at nå de overordnede målsætninger.

AC Hotels Bella Sky er en del af Marriott kæden med over 7.000 hoteller globalt.

 

Vi indkalder til interview løbende og lukker stillingsopslaget så snart vi har fundet vores nye kollega. Derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Om Bellagroup
Bellagroup er blandt Danmarks største virksomheder inden for hospitality. Bellagroup har som udgangspunkt to forretningsben: Venues og hoteller.

Venuedelen består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproduceret store events er bl.a. CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), Bogforum og LEGO World.

I hoteldelen driver Bellagroup tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott med til sammen næsten 1.600 værelser.

Bellagroup har over 160 møde- og konferencelokaler og samlet ca. 200.000 kvadratmeter, med plads til over 30.000 gæster.

Annonce oprettet

14/01/2022

Ansøgningsfrist

31-03-2022

Enhed

AC Hotel Bella Sky Copenhagen