AC Hotel Bella Sky søger receptionister

Er du vores nye kollega?

Er du en erfaren og engageret receptionist? Har du lyst til at arbejde på AC Hotel Bella Sky – et af nordens største hoteller? Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet?

Du vil, i samarbejde med dine kolleger i receptionen, blandt andet få medansvar for afdelingens fortsatte udvikling, samt at alle vores gæster modtager den bedste serviceoplevelse hos os.

 

Da vi er en travl arbejdsplads, der hele tiden arbejder mod at opnå nye mål, får du naturligvis også gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.

 

Du kommer til at arbejde i et uformelt miljø præget af fart over feltet, på en arbejdsplads hvor alle hjælper hinanden med at opnå det bedste resultat.

 

AC Hotel Bella Sky tilbyder dig et job med gode og kompetente kolleger samt en række personalegoder og sociale arrangementer.

 

Du får en spændende og udfordrende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar på en professionel, alsidig og kreativ arbejdsplads, hvor 2 dage aldrig er ens. Afdelingen har et godt sammenhold og viljen til hele tiden at blive bedre.

 

Du får en unik mulighed for selvstændigt at påvirke op- og mersalg samt medvirke til at udvikle afdelingen. Du får en stilling med attraktive ansættelses- og arbejdsvilkår, herunder sundhedssikring, gode kantineforhold og firmaarrangementer.

Opgaver

Du vil overordnet være ansvarlig for, at vores gæster altid får den bedste service, når de besøger os.

 

Herudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. bestå af:

 • Ind- og udcheck af hotellets gæster
 • Håndtering af individuelle, business, spa- og leisure gæster
 • Opsalg og mersalg
 • Sikring af gæstetilfredshed for vores gæster
 • Telefonbetjening
 • Kontanthåndtering
 • Oplæring af nye medarbejdere

Om dig

Vi forventer, at du:

 • har erfaring fra branchen, gerne med reception og booking og kan bevare overblikket i travle situationer
 • lader nærvær og præcision kendetegne din arbejdsindsats, så du kan være med til at skabe en god oplevelse for vores gæster
 • er god til at samarbejde på tværs af alle afdelinger
 • har et godt kendskab til engelsk
 • har god IT-viden, gerne office-pakken og Spectra
 • trives med et varieret arbejdsskema med skiftende arbejdstider

Yderligere information

Vi indkalder til interview løbende og lukker stillingsopslaget så snart vi har fundet vores nye kollega. Derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Om Bellagroup
Bellagroup er blandt Danmarks største virksomheder inden for hospitality. Bellagroup har som udgangspunkt to forretningsben: Venues og hoteller.

Venuedelen består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproduceret store events er bl.a. CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), Bogforum og LEGO World.

I hoteldelen driver Bellagroup tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott med til sammen næsten 1.600 værelser.

Bellagroup har over 160 møde- og konferencelokaler og samlet ca. 200.000 kvadratmeter, med plads til over 30.000 gæster.

Annonce oprettet

14/01/2022

Ansøgningsfrist

31-03-2022

Enhed

AC Hotel Bella Sky Copenhagen