Copenhagen Marriott Hotel søger morgenmadskok til restaurant

Er du vores nye kollega?

Er du en engageret morgenmadskok, som ønsker at være med til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, når de spiser hos os? Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet?

Vores restaurant er noget helt unikt, og vi glæder os til at byde vores gæster velkommen.

 

Som kok på Copenhagen Marriott Hotel får du et udfordrende og kreativt job i et højt gastronomisk kvalitetskøkken, hvor engagement og passion er nøgleværdierne.

 

Vi tilbyder et job, hvor enestående service og god kontakt til vores mange gæster er i højsæde. Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel – også når det går rigtig stærkt.

 

Du vil blive ansat under hovedoverenskomsten mellem HORESTA og 3F. Du vil ligeledes blive omfattet af en pensionsordning samt en sundhedsforsikring.

 

Opgaver

Du vil blive medansvarlig for at viderebringe de gode råvarer og den høje kvalitet til vores gæster, så de samlet får den bedste madoplevelse.

 

Herudover er dine ansvarsområder også:

 • Egenkontrol
 • Selvstændig varetagelse af frokost og aftenens service
 • Grundtilberedninger
 • Kontrol af råvarer og færdigvarer
 • Rotation imellem afdelingerne
 • Præsentation af menuer
 • Oplæring af nye medarbejdere

Om dig

For at trives i jobbet er det vigtigt at du er kreativ, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret. Det forventer vi af alle vores medarbejdere, så du skal være indstillet på at yde dit bedste hver dag.

 

Ud over dette forventer vi, at:

 • du er faglært som kok
 • du er fagligt dygtig, nysgerrig og ambitiøs
 • du brænder for at lave god mad
 • du har en kreativ åre
 • du er vant til at håndtere et til tider stort arbejdspres og kan bevare overblikket
 • du er loyal, samarbejdsvillig og ansvarsbevidst
 • du forstår at lære fra dig

 

Du må gerne have erfaring fra hotelbranchen, men dette er ikke et krav.

Om virksomheden

Du bliver en del af en mangfoldig arbejdsplads i rivende udvikling, hvor vi brænder for vores arbejde, og en del af en afdeling hvor gastronomi på højt plan er i fokus.

 

Du vil få en stilling i en virksomhed med en bred berøringsflade og samarbejde med dygtige og imødekommende kolleger i et uformelt arbejdsklima.

 

Vi indkalder til interview løbende og lukker stillingsopslaget så snart vi har fundet vores nye kollega. Derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Om virksomheden
I BC Hospitality Group A/S værdsætter vi mangfoldighed og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, handicap, etnisk baggrund, religion og seksuel orientering.

BC Hospitality Group, råder over 1.580 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer.

BC Hospitality Group A/S beskæftiger ca. 300 fastansatte medarbejdere fordelt på ca. 50 forskellige nationaliteter.

BC Hospitality Group A/S er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Virksomheden består af: Bella Center Copenhagen, Skandinaviens største messe- og kongrescenter – Bella Sky Conference & Event, Danmarks største konferencecenter – Crowne Plaza Copenhagen Towers, Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed – AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Nordens største designhotel – Copenhagen Marriott, et af Københavns bedst kendte, 5-stjernede hoteller – CIFF, Nordeuropas førende modemesse – CIFF Showrooms, Skandinaviens største modehus med over 16.000 kvm. permanente lejemål – International House, Bella Center Copenhagens kontorhotel, som udlejer kontorer fra 11 m2 til 300 m2.

Annonce oprettet

15/07/2021

Ansøgningsfrist

13-08-2021

Enhed

Marriott