Marriott Copenhagen – Ny à la carte sous chef M/K

Er du vores nye kollega?

Copenhagen Marriott Hotel søger en ny à la carte sous chef med fokus på at opbygge teamets stabilitet og motivation.

 

Du er omhyggelig og har viljen til at levere et produkt af høj kvalitet med et stort fokus på fleksibilitet og passion for madlavning. Du er engageret i at opbygge et godt team og opmuntre holdånd i à la carte-afdelingen.

Om jobbet?

Du vil blive en del af en arbejdsplads i en stor dynamisk organisation med et harmonisk arbejdsmiljø, hvor der er fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.

 

Vi er en arbejdsplads, der kæmper for hele tiden at forbedre kundeoplevelsen. Vi fejrer vores succeser og arbejder hele tiden med nye målsætninger, men går aldrig på kompromis med det gode arbejdsmiljø og holdånden.

Opgaver

For at få succes i denne stilling, kræver det at:

  • Du er en dygtig sous chef med erfaring fra lignende stillinger
  • Du besidder stærke lederegenskaber
  • Du er nysgerrig, ambitiøs og altid stræber efter at blive bedre
  • Du brænder for madlavning
  • Du er kreativ og innovativ
  • Du er loyal, samarbejdsvillig og ansvarlig
  • Du taler dansk (ikke et krav)

Om dig

For at trives i jobbet er det vigtigt at du er kreativ, kvalitetsbevidst, løsningsorienteret og har et fleksibelt tankesæt.

 

Vi forventer kun det bedste af vores medarbejdere, så du skal være parat til at lede med et godt eksempel og give alt – hver dag. Vi forventer, at du aktivt deltager i at gøre en positiv forskel hver dag for vores gæster og for dit team.

Yderligere information

Vi indkalder til interview løbende og lukker stillingsopslaget så snart vi har fundet vores nye kollega. Derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Om Bellagroup
Bellagroup er blandt Danmarks største virksomheder inden for hospitality. Bellagroup har som udgangspunkt to forretningsben: Venues og hoteller.

Venuedelen består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproduceret store events er bl.a. CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), Bogforum og LEGO World.

I hoteldelen driver Bellagroup tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott med til sammen næsten 1.600 værelser.

Bellagroup har over 160 møde- og konferencelokaler og samlet ca. 200.000 kvadratmeter, med plads til over 30.000 gæster.

Annonce oprettet

09/12/2021

Ansøgningsfrist

31-03-2022

Enhed

Marriott