Crowne Plaza Copenhagen Towers søger Supervisor til Restaurant BARK

Er du vores nye kollega?

Har du et stærkt servicegen, erfaring fra hotelbranchen og er du en rutineret leder? Så har du mulighed for at blive en del af en spændende arbejdsplads, hvor tiden ikke står stille. Så er du måske vores nye Supervisor i Restaurant BARK.

 

Som Supervisor vil du blive ansvarlig for den daglige drift in vores á la Carte Restaurant BARK. Dit arbejde til overvejende at ligge i aftentimerne.

Om jobbet?

Dit primære ansvarsområde i Restaurant BARK vil være at sørge for, at vores gæster altid får den bedste serviceoplevelse.

 

Du vil blive medansvarlig for driften og at vi når de opstillede målsætninger i Food & Beverage-afdelingen i tæt samarbejde med ledelsen. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor værtskab, service og god kontakt til vores mange gæster er i højsædet.

 

Opgaver

Du vil blive overordnet ansvarlig for, at vores gæster oplever den bedste service, når de er på vores hotel. Herudover skal du være med til at sikre at diverse standarder og hotelbrand standarder (Corporate ID) overholdes, og at personalet trives og agerer efter virksomhedens politikker.

 

Du vil bl.a. også få ansvaret for:

  • At føre tilsyn med diverse driftsfunktioner
  • At deltage i daglige F&B driftsmøder
  • At kassebeholdning afstemmes dagligt
  • At motivere og lede personalet

Om dig

Det er vigtigt, at du allerede har mangeårig ledelseserfaring som supervisor eller inspektør og gerne fra hotelbranchen.

 

Du skal være kendetegnet ved dit høje serviceniveau, dit gode humør og din evne til at kunne køre flere sideløbende projekter, uden at miste overblikket.

 

Det er essentielt at du har en god tone overfor personalet, og at du formår at motivere dem og at følge op på deres præstation på en konstruktiv og saglig måde.

Yderligere information

Du vil blive en del af en arbejdsplads i en stor dynamisk organisation med et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på gensidig feedback og kort vej fra idé til handling.

 

Vi er en arbejdsplads med stor fokus på altid at anvende bæredygtige løsninger – uden at gå på kompromis med den høje kvalitet.

 

Vi indkalder til interview løbende og lukker stillingsopslaget så snart vi har fundet vores nye kollega. Derfor opfordrer vi dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

 

Om Bellagroup
Bellagroup er blandt Danmarks største virksomheder inden for hospitality. Bellagroup har som udgangspunkt to forretningsben: Venues og hoteller.

Venuedelen består af Bella Center Copenhagen, Bella Arena og Bella Sky Conference & Event, CIFF Showrooms og International House. Bellagroups egenproduceret store events er bl.a. CIFF (Copenhagen International Fashion Fair), Bogforum og LEGO World.

I hoteldelen driver Bellagroup tre hoteller med internationalt anerkendte brands: Crowne Plaza Copenhagen Towers, AC Hotel Bella Sky Copenhagen og Copenhagen Marriott med til sammen næsten 1.600 værelser.

Bellagroup har over 160 møde- og konferencelokaler og samlet ca. 200.000 kvadratmeter, med plads til over 30.000 gæster.

Annonce oprettet

16/09/2021

Ansøgningsfrist

31-03-2022

Enhed

Crowne Plaza