People and Culture Consultant

Er du vores nye kollega?

Har du lyst til et alsidigt og afvekslende arbejde, hvor du indgår i en organisation med højt tempo og et fælles ønske om at servicere vores kolleger på en værdiskabende måde?

Brænder du for at supportere vores dygtige ledere med håndtering af personalesager og implementering af People & Culture værktøjer, samt varetage en bred vifte af andre administrative opgaver – så er det dig vi leder efter.

Om jobbet?

I dagligdagen vil du være en proaktiv og konstruktiv sparringspartner til lederne, med opgaver som vil variere fra implementering af ledelsesværktøjer og ansættelsesretslige spørgsmål til personalepolitikker, ledelsesinformation og  APV/pulsmålinger.  

Vi har lagt en ambitiøs strategi for de kommende år, hvor du får rig mulighed for at bruge dine kompetencer i en stor, multikulturel og spændende organisation, hvor du udover varetagelsen af alsidige opgaver, vil deltage i spændende projekter, som digitalisering af processer og implementering af ny People Platform (Talentsoft).

Opgaver

Dine opgaver vil blandt andet bestå i at:

 • Supportere og sparre med lederne på ’dine’ forretningsenheder ift. personalemæssige spørgsmål, herunder juridiske spørgsmål, overenskomster, kutymer og interne procedurer
 • Deltage i personalesamtaler som f.eks. sygesamtaler og afskedigelser
 • Supportere oprettelse af uddannelsesaftaler for vores elever og praktikanter
 • Udvikle og Implementere People & Culture værktøjer og koncepter gennem workshops og ved on-boarding af nye ledere
 • Udarbejde juridiske dokumenter, såsom kontrakter, tillæg, advarsler og opsigelser
 • Bidrage til personaleadministrative opgaver, herunder løbende tilretning af personalehåndbog, medarbejdergoder og politikker
 • Videreudvikle medarbejdergoder og supportere sociale events i samarbejde med kolleger

Om dig

Vi forventer, at du enten har  et par års bred HR-erfaring eller er nyudannet kandidat med  et grundlæggende kendskab til People & Culture funktionens forskellige områder.

Vi forestiller os desuden at du er imødekommende og serviceminded med en empatisk kommunikationsform, der får folk omkring dig til at føle sig tilpas i dit selskab – en naturlig “network’er”, der formår at bygge bro mellem andre.

Det er essentielt for succes i denne stilling at du kan lide at skabe relationer – motivere og inspirere kolleger til at opnå jeres fælles mål.

Derudover at:

 • Du har en god forretningsforståelse og en naturlig fokus på, at den løsning, vi kommer med, har den ønskede effekt på forretningens resultat.
 • Du kan begå dig professionelt i alle sammenhænge og på alle niveauer i organisationen
 • Du er nysgerrig, løsnings- og samarbejdsorienteret
 • Du kan arbejde selvstændigt, effektivt og struktureret
 • Du har kendskab til personalejura, og har interesse i, at sparre, rådgive og deltage i udfordrende samtaler sammen med ledelsen
 • Du er stærk på HR-processer og administration
 • Du taler & skriver engelsk og dansk på forretningsniveau
 • Du har flair for digitale arbejdsgange og gode IT-kompetencer
 • Det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med Horesta/3F overenskomster og regelsæt

Om virksomheden

I BC Hospitality Group A/S værdsætter vi mangfoldighed og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder, handicap, etnisk baggrund, religion og seksuel orientering.

BC Hospitality Group, råder over 1.580 hotelværelser, 162 møde- og konferencelokaler og ca. 200.000 m2 konference- og møde- og eventfaciliteter med plads til over 30.000 personer.

BC Hospitality Group A/S beskæftiger ca. 2.000 medarbejdere, hvoraf ca. 750 er fastansatte og har en årlig omsætning på lige knap 1 mia. kroner.

BC Hospitality Group A/S er en af Danmarks største virksomheder inden for hoteller, konferencer, messer og hospitality. Virksomheden består af: Bella Center Copenhagen, Skandinaviens største messe- og kongrescenter – Comwell Conference Center Copenhagen, Danmarks største konferencecenter – Crowne Plaza Copenhagen Towers, Danmarks førende hotel inden for bæredygtighed – AC Hotel Bella Sky Copenhagen, Nordens største designhotel – Marriott Copenhagen, et af Københavns bedst kendte, 5-stjernede hoteller – CIFF, Nordeuropas førende modemesse – CIFF Showrooms, Skandinaviens største modehus med permanente lejemål – International House, Bella Center Copenhagens kontorhotel, som udlejer kontorer fra 11 m2 til 300 m2.

Annonce oprettet

14/02/2020

Ansøgningsfrist

15-03-2020

Enhed

BC Hospitality Group